El 18 d’octubre arranquen les VIII Jornades dels bolets, carns i productes de la tardor

697
JORNADES BOLETS, CARNS I PRODUCTES DE TARDOR
PUBLICITAT

Restaurants i establiments hotelers de Vilafranca, Morella, Cinctorres i la Pobla de Benifassà (Ballestar, Coratxà i Fredes) participen en les VIII Jornades gastronòmiques dels bolets, carns i productes de la tardor. Aquesta edició, que s’inicia el 18 d’octubre, acabarà el 24 de novembre.

El Faixero (Cinctorres), La Font de Sant Pere (Ballestar), Hostatgeria Sant Jaume (Coratxà), Restaurante Europa 2 (Fredes), Restaurante La Morena (La Pobla de Benifassà), Hotel Cardenal Ram (Morella), Mesón del Pastor (Morella), Restaurante Casa Roque (Morella), L’Escudella (Vilafranca) i La Taverna del Forn (Vilafranca) elaboraran menús especials amb productes de la terra per a aquestes jornades.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA