El 16 i 17 de juny es disputa la IV Volta Ciclista a Vilafranca

595
El 16 i 17 de juny es disputa la IV Volta Ciclista a Vilafranca
El 16 i 17 de juny es disputa la IV Volta Ciclista a Vilafranca
PUBLICITAT

– La prova, de categoria cadet, està organitzada pel C. C. Picaio

Aquest cap de setmana se celebra la IV Volta Ciclista a Vilafranca, VI Memorial Jofre Grau Biosca, competició de categoria cadet organitzada pel Club Ciclista Picaio que comptarà amb un centenar de participants.

La primera etapa, Vilafranca- Castellfort, es disputarà el dissabte amb 60 km de recorregut. L’eixida serà a les 16.30 hores de l’Ajuntament de Vilafranca. Els ciclistes, després de completar un circuit urbà per la localitat, es dirigiran cap a Portell. Hauran de superar la Creu del Gelat i Sant Pere de Castellfort abans de creuar la meta de Castellfort. Serà al voltant de les 18.10 hores.

L’eixida de l’etapa del diumenge es donarà a la Plaça de Castellfort. 58 km esperen als ciclistes que faran un primer pas per la meta de Vilafranca i després afrontaran el Coll d’Ares, l’Alt de Benassal i tornaran a Vilafranca per la CV-167. La seua arribada a meta està prevista al voltant de les 12.45 hores.

El Club Ciclista Picaio compta per a aquesta edició, a més del suport d’entitats privades, amb la col•laboració dels ajuntaments de Vilafranca, Castellfort, Portell i Benassal.