El 16 i 17 de juny arriba la IV Volta Ciclista a Vilafranca

471
PUBLICITAT

DiaDia

Els membres de l’organització de la Volta Ciclista a Vilafranca han presentat a les xarxes socials el cartell del a quarta edició d’aquesta prova ciclista, sisena edició del Memorial Jofre Grau Biosca, que enguany tindrà participants de la categoria cadet.

Així, el 16 de juny tindrà lloc la primera etapa entre Vilafranca i Castellfort amb 60 kms de recorregut. Els corredors ixiran a les 16’30h des de l’Ajuntament de Vilafranca, recorrent un circuit urbà per Vilafranca, després aniran direcció Portell després de passar per la Creu del Gelat i Sant Pere de Castellfort arribaran a la meta de Castellfort cap a les 18’10h.

El diumenge 17 de juny l’etapa començarà a Castellfort ia acabarà a Vilafranca, amb un recorregut de 58 kms. L’eixida serà a les 11h des de la Plaça de Castellfort, es farà un primer pas per la meta de Vilafranca i després el pilot anirà pel Coll d’Ares, l’Alt de Benassal i per la CV-167 direcció Vilafranca on s’espera l’entrada a meta cap a les 12’45h.

Una vegada més, el Club Clclista Picaio ha comptat amb el recolzament d’ajuntaments com el de Vilafranca, Castellfort, Portell i Benassal, així com entitats privades.