Educació inicia el procés d’admissió als ensenyaments professionals de dansa a Castelló

643
Educació inicia el procés d'admissió als ensenyaments professionals de dansa a Castelló
Educació inicia el procés d'admissió als ensenyaments professionals de dansa a Castelló
PUBLICITAT

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha concretat el desenvolupament de les proves d’accés als ensenyaments professionals de dansa en el Conservatori Professional de Dansa de Castelló, que es podran cursar per primera vegada en aquesta ciutat gràcies a la col·laboració entre la Conselleria i l’Ajuntament de la localitat.


Segons el conseller, Vicent Marzà, “amb l’inici del procés d’admissió donem resposta a una reivindicació històrica tant del sector de la dansa com de l’Ajuntament de Castelló”.
En el curs escolar 2018-2019 es podrà accedir al primer curs dels ensenyaments professionals de dansa en aquest centre, en les especialitats de dansa clàssica i dansa contemporània.

Els estudis professionals de dansa s’establiran a l’IES La Plana, i romandran en aquestes instal·lacions fins que estiga construït el Conservatori Professional de Música i Dansa de Castelló. El nou edifici acollirà els ensenyaments professionals de dansa i també els estudis professionals i superiors de música de la capital de la Plana.

El període d’inscripció serà des de les 9.00 hores del dia 12 de juliol fins a les 14.00 hores del 20 de juliol. La inscripció a les proves d’accés es farà de manera telemàtica a la web http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=17074. Una vegada omplida i registrada la sol·licitud telemàtica, s’ha de presentar a la secretaria de l’IES La Plana de Castelló.