Edu Comelles presenta la seua obra a Culla

89
Edu Comelles presenta la seua obra a Culla
Edu Comelles presenta la seua obra a Culla

El guanyador del certamen Residència Culla Contemporània, Edu Comelles, organitzat per l’Ajuntament de Culla i la Galeria d’Art Coll Blanc dins del Pla de Competitivitat Turística, Alt Maestrat Human Land, promogut per l’Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme, ja ha realitzat la seua estada en el municipi.


D’aquesta forma, de l’1 al 14 d’octubre, Comelles, artista valencià, creador, músic i gestor cultural ha conviscut amb els veïns de la localitat per a realitzar la seua obra. Per a això, ha capturat l’art del municipi a través de fotografies i gravacions de sons del paisatge.

Així mateix, durant el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre, el municipi va comptar també amb els artistes Irene Gras, Lidón Sancho i Eric Gras, els qui van compartir les seues experiències amb Comelles. Els quatre artistes van realitzar obres conjuntes.

Cal assenyalar que veïns i visitants van tenir l’oportunitat de conèixer les obres realitzades en passades edicions gràcies a una exposició realitzada el dissabte dia 6 en la Galeria d’Art Coll Blanc.

Edu Comelles presenta la seua obra a Culla