Dos dies sense metge a les SAMU de Morella i Vilafranca

655
Ambulància Samu. Font: Conselleria de Sanitat
Ambulància Samu. Font: Conselleria de Sanitat
PUBLICITAT

Després de la denúncia publicada per DiaDia sobre la falta de metges a les unitats SAMU de Morella, Vilafranca i Morella el passat dissabte dia 17 han arribat noves informacions sobre les mancances que pateix el servei.

Divendres dia 16 també es va produir una situació semblant. Esta jornada els tres SAMU que cobreixen l’interior Nord de Castelló van estar sense facultatiu. Només estaven de guàrdia el tècnic sanitari (xòfer) i l’infermer o infermera segons el cas.

Inicialment la denúncia que va arribar a DiaDia feia referència a dissabte, però les mateixes fonts han indicat que també divendres va haver-hi tres SAMU sense metge. Dissabte Sant Mateu si que va tindre metge i la unitat que no va tindre va ser Torreblanca.

La falta de metges ha provocat les crítiques del Partit Popular en una nota de premsa. Cal recordar que que en el seu dia el PP volia reduir les hores del SAMU de Vilafranca i vas traslladar de Morella a Sant Mateu l’existent fa anys.

Cal recordar que els denunciants de la situació apunten que sí hi ha metges substituts disposats a treballar als SAMU però que Sanitat ni els ha telefonat.