Dol d’Els Ports i Maestrat per l’incendi de València

69
PUBLICITAT

Convoquen minuts de silenci i ajornen l’agenda municipal en memòria de les víctimes a l’edifici cremat en la vesprada de divendres

Els municipis d’Els Ports i Maestrat s’han sumat al dol decretat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) després de l’incendi ocorregut en la vesprada d’ahir a València. La mort d’una desena de persones, els ferits i les pèrdues materials provocades per les flames han multiplicat les convocatòries d’actes en senyal d’homenatge.

Així, Ares i Vilafranca guardaran un minut de silenci aquest dissabte a migdia, mentre que Morella l’ha convocat dilluns a les 12 a la plaça de l’Ajuntament com a mostra de condol amb les persones que han faltat i les seues famílies, amb les ferides i afectades per l’incendi de l’edifici al barri del Campanar de València.

L’Ajuntament de Vilafranca ha publicat un comunicat per a sumar-se als tres diez de dol oficial decretats pel sinistre. “L’Ajuntament manifesta el seu condol i solidaritat a totes les famílies de les víctimes”, assenyala. I avisa al mateix temps que “s’ajorna tota l’activitat cultural organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca aquest cap de setmana”.