Diversió i molta festa en el cap de setmana de Pasqua a Tírig

235
Diversió i molta festa en el cap de setmana de Pasqua a Tírig
Diversió i molta festa en el cap de setmana de Pasqua a Tírig
PUBLICITAT

El cap de setmana ha portat a Tírig una intensa activitat festiva a causa dels actes religiosos propis de la Setmana Santa i a les celebracions realitzades pels Quintos i la Rondalla.

Així, amb una alta ocupació dels establiments hotelers del municipis i una gran afluència de visites al Museu de la Valltorta, la Cova dels Cavalls i tot el conjunt d’art rupestre local, Tírig ha viscut un gran cap de setmana. La nit del dissabte els Cinquens van celebrar una ‘cohetà’ que va omplir la localitat de color i foc en una vetlada que va ser gaudida per grans i xicotets. En finalitzar, va donar començament la Nit de Rondes en la qual els homes tirijans van rondar a les dones solteres. Durant tota la nit es va degustar ‘barreja’ i pastes en les cases de les joves a les quals van anar a rondar.

La Rondalla Tirijana va participar en aquest acte i en la ronda del diumenge al matí. L’orquestra del diumenge a la nit, la qual va anar el punt de trobada de centenars de joves -i no tan joves- amb ganes de passar-ho ben va ser el fermall d’or a un intens cap de setmana de Pasqua.