Dissenyen una pàgina web per a entendre la desescalada

677
PUBLICITAT

En els últims dies hi ha una pregunta que passa molt de sovint pel cap de totes i tots: què puc fer…? I és que cada vegada que avancem de fase canvien les normes. A poc a poc anem apropant-nos a la “nova normalitat” però, abans d’arribar a ella, hem de saber que podem fer i que no en cada moment.

Sempre tenim l’opció de consultar el BOE i mirar que està permés i que no. Però, siguem realistes, això és molt més fàcil de dir que de fer.

Per això, sabent que a tots ens costa un poc més o un poc menys entendre com funciona la desescalada, ha nascut “Desescalapp”, una pàgina web en la qual posant el teu codi postal pots saber en quina fase estàs i que pots fer i que no.

Una ferramenta molt útil si volem, per exemple, anar d’una localitat a una altra i aquestes es troben en fases de la desescalada diferent. I és que no podem oblidar que no tots els pobles dels Ports i de l’Alt Maestrat han entrat en Fase 1 a la vegada.

A la mateixa web informen que mai està de més, en cas de dubtes, consultar el BOE. Encara i tot, aquesta és una ferramenta ràpida i fàcil per a entendre un poc millor que podem fer ara i que podrem fer a mesura que passem de fase.