Dissabte molt participatiu a les Festes de Vilafranca

419
PUBLICITAT

Vilafranca va viure el primer dissabte de les Festes Patronals 2019, amb un gran ambient pels carrers durant tots els actes programats.

Per la vesprada, la Comissió de Penyes 2017 patrocinava un corro de vaques de la ramaderia de Raul Monferrer de Formiche Alto i que va comptar amb rodadors de prestigi com Paco Pino o Javi Edo.

La primera actuació a la Tasca, va tindre com a protagonista a la formació castellonenca Neura’s Trio, que va oferir un repertori amb temes dels 80 de pop-rock nacional i internacional.

Per la nit, es va embolar a Cóndor de la ramaderia Torrehandilla i després a la Carpa va actuar l’orquestra La Malavida i la discomòbil Nightology World.

Les actuacions musicals van estar organitzades per les associacions esportives de Vilafranca amb el CF Vilafranca, el Club Frontenis Vilafranca, el Triatló Tripicaio, el Club Ciclista Picaio i el Club de Caçadors La Villafranquina.

Avui diumenge, s’ha fet la caminada “Un tomb pel terme”. A la vesprada tindrà lloc el Concurs de Retalladors i la vesprada i la nit tindran al bureo com activitat principal a la Tasca, amb organització de l’Associació Cultural Bureo La Iglesuela-Vilafranca i el Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca.