MES DE L’AVELLANA A BENASSAL
BASES CONCURS DE POSTRES CASOLANS AMB AVELLANA
LLOC: EDIFICI DE LA MOLA
DIUMENGE 25 D’OCTUBRE
1-Les postres que s’admetran al concurs hauran de ser realitzats amb avellana com a ingredient principal.
2-En el concurs podrà participar qualsevol persona que ho desitge de forma individual o per grups. Cada participant podrà presentar com a màxim dues postres.
3-Els participants hauran de presentar les postres el diumenge 25 d’octubre a partir de les 11h fins a les 14.00 h a l’Oficina de Turisme de Benassal.
4-Juntament amb el postre s’adjuntarà una fitxa dels ingredients del postre, i una altra fitxa amb les dades personals del participant en un sobre tancat. A cada participant se li assignarà un número el qual també se li assignarà a cada postre.
5-Els membres del jurat estaran formats per membres del Gremi Turístic i de l’Ajuntament de Benassal.
6-Els membres del jurat avaluaran cada postre tenint en compte l’originalitat, presentació, elaboració i el gust.
7-Les postres presentats passaran a ser propietat de l’organització.
8-El jurat es reunirà a les 17.00 hores i provarà els diferents postres.
9-Els premis consistiran en dos menus de l’ Avellana per a cada premi. S’atorgaran dos premis: un per al postre millor presentat i altre per al postre més saborós. Un mateix postre no podrà tindre els dos premis.
10-Al final del concurs les postres podran ser degustats per tots els assistents.
12-La participació en aquest concurs de postres implica el compliment de les bases.
Organitza: L’Ajuntament de Benassal i el Gremi Turístic i Cultural de Benassal.