Dissabte amb molta activitat a les festes de Vilafranca

180

Pel matí ja hi havia molts actes com l’eixida motera organitzada per Marmita R que va recorrer zones de la comarca dels Ports i el Maestrazgo de Terol. Com sempre van acudir motos de tot tipus i cilindrades. Els amants de la BTT també van fer una ruta pel terme de Vilafranca. I al Camp de Tir, es va fer la competició de Tir al Plat.

Els actes matinals a la Tasca de la Comissió començaven amb l’actuació del Pallasso Nandet.

De vesprada, amb molt bona assistència de públic es realitzava el Concurs de Retalladors a la Plaça de Bous, enguany amb exemplars de la Ramaderia de Sergio Centelles Badal de la Masà d’Ares. En un concurs d’alt nivell, el vencedor final va ser Javi Vallés de Vall d’Alba.

Per la nit, es va fer l’embolada de “Sevilhano”, va actuar el grup Alhaire a la Tasca i a la Carpa va actuar l’Orquesta Scream i la discomòbil DML.

Avui diumenge, s’ha fet el Tomb pel Terme per la zona de Palomita. Els xiquets han tingut la seua matinal ciclista amb xocolatada a les Fonts del Llosar.

Ara per la vesprada, s’han iniciat el Campionats de Botifarra al Bar Avenida i el de Guinyot al Bar Centro. També es faran concursos del joc valencià “La Fallera Calavera” i de futbolí. Guillem Monferrer farà la tradicional visita guiada pel poble. A la Tasca de la Comissió actuarà la Rondalla Primer de Maig. Els actes d’avui diumenge acabaran amb el Concurs d’Emboladors a la Plaça de Bous i la discomòbil Bandalay i el remember de DJ Pájaro a la Carpa.