La Diputació signa el proyecte Castelló Sènior

– Nota de premsa de la Diputació de Castelló

Més de 100 empreses provincials es beneficiaran en el desenvolupament de les 12 rutes del programa de l’operador turístic Viatges Cemo.

4 de juny. L’operador turístic Viatges Cemo ha signat aquest matí el contracte corresponent al desenvolupament del programa de viatges de la Diputació de Castelló, Castelló Sènior, que portarà a més de 10.000 persones majors de la província a 70 municipis de Castelló a partir del proper mes de setembre i fins a maig de 2016. Així, després d’haver estat la millor oferta del concurs públic que va impulsar la Diputació per dur a terme de forma totalment reglada i legal aquesta iniciativa, l’operador turístic implicarà a més de 100 empreses de la província en l’organització de les 12 rutes o paquets turístics que contempla el Castelló Sènior: cinc programes de vacances a la costa de Castelló i set rutes de patrimoni històric, cultural i natural a l’interior de la província.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha mostrat després de la signatura del contracte la seva “convicció de contribuir a desestacionalitzar el turisme de la província. Anem a ajudar d’una forma molt real i molt tangible a crear noves oportunitats, perquè més hotels, restaurants i empreses turístiques podran mantenir la seva activitat durant aquest període tradicionalment considerat com a temporada baixa. Amb això, a més de dinamitzar aquesta activitat turística i enriquir l’oferta turística de la destinació provincial, estem donant a conèixer entre els nostres majors els atractius de la seva terra, procurant-benestar alhora que contribueix a enriquir el nostre territori “.

Cal assenyalar que tant el conseller de Viatges Cemo, Santiago Martín Moreno, com el director general, Alfredo Blanc Villafruela, han expressat la seva “il·lusió i compromís perquè aquesta iniciativa sigui un èxit per al turisme intern de Castelló. No és un pla tancat, sinó que encara es poden incorporar les agències de viatges que ho desitgin per tal d’oferir aquests viatges que creiem que seran un èxit entre les persones majors de Castelló, per presentar una oferta molt atractiva “.

Paquets a la costa de cinc nits per només 80 euros
En aquest sentit, els 6.100 paquets turístics de costa (Programa de Vacances a la Costa de Castelló) tenen un preu de 80 euros per plaça, i inclouen allotjament de sis dies i cinc nits a la costa, amb un mínim de dues excursions i activitats d’animació sociocultural. Els prop de 4.000 paquets turístics d’interior (Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural) tenen un preu de 50 euros per plaça, i inclouen allotjament durant tres dies i dues nits, a més de viatges de curta durada per conèixer zones o paratges d’interès cultural o natural de l’interior a la província, estant inclosa l’entrada a monuments en les restes del programa.

Ja s’han tramitat 3.000 sol·licituds de reserva de plaça
Més de 3.000 persones majors de la província de Castelló han sol·licitat ja la seva plaça al ‘Castelló Sènior’. Es confirma amb això el bon ritme de peticions que a més ve acompanyat de centenars de consultes que els interessats estan realitzant al Patronat Provincial de Turisme durant el període de sol·licituds, iniciat el passat 4 de maig i que es mantindrà fins al pròxim 30 de juny.

Per tal de facilitar al màxim la informació del programa i la formalització de sol·licituds, la Diputació ha habilitat a la pàgina principal del seu web, www.dipcas.es, un enllaç directe anomenat ‘Viatges per a Majors’ perquè els interessats puguin consultar tota la informació referent al programa, així com descarregar-se els impresos de sol·licitud per reservar la seva plaça.