Diputació obri amb Martín Berasategui un complet cap de setmana d’impuls a la gastronomia provincial

582
Diputació obri amb Martín Berasategui un complet cap de setmana d'impuls a la gastronomia provincial
Diputació obri amb Martín Berasategui un complet cap de setmana d'impuls a la gastronomia provincial
PUBLICITAT


La Diputació de Castelló obri avui de la mà de Martín Berasategui com a gran ambaixador de la marca Castelló Ruta de Sabor, un complet cap de setmana d’impuls promocional a la gastronomia provincial.

Així Berasategui, el cuiner amb més estrelles Michelin d’Espanya i quart del món, a partir de les 17.30 hores en el Centre de les Aules, participarà en la trobada ‘De tardeo con Martín Berasategui’ en el qual podrà compartir impressions amb cuiners i productors de la província de Castelló que formen part de Castelló Ruta de Sabor. L’activitat s’intensificarà el matí del dissabte quan a partir de les 10:00 hores s’obrirà el recinte de la I Fira de Turisme Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor, que estarà activa tot el cap de setmana.

D’altra banda, Martín Berasategui també assistirà en la inauguració de la fira i podrà conèixer en primera persona a tots els productors i establiments que exposaran en aquesta.

La Fira
Cal tenir en compte que la I Fira de Turisme Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor comptarà amb una àmplia zona d’entorn de 50 casetes comercials que conformaran una zona de venda de producte de la província Castelló. Per a açò, la Diputació ha preparat de la mà de cuiners i productors de la província un complet programa d’activitats dirigides a tots els públics per a implicar al públic en l’experiència del consum de productes de Castelló: showcookings, mostres de producte, xarrades o tallers infantils són algunes de les propostes.