Diputació millora 3.000 quilòmetres de camins en 133 municipis

183
Diputació millora 3.000 quilòmetres de camins en 133 municipis
Diputació millora 3.000 quilòmetres de camins en 133 municipis

La Diputació de Castelló ha conclòs els treballs corresponents al Pla Provincial de Rehabilitació de Camins Rurals amb uns indicadors excel·lents que corroboren la utilitat d’aquest pla d’actuació. Així, el Govern Provincial ha donat resposta al 100% dels ajuntaments, millorant 3.000 quilòmetres de pistes i camins en 133 municipis de la província. Tant és així que la Diputació ja ha compromès 1,5 milions d’euros per a donar continuïtat a aquest important pla.

Cal tenir en compte que aquests treballs realitzats per la Diputació de Castelló al servei del manteniment i rehabilitació de pistes i camins rurals contribueix a més a la prevenció d’incendis. Tant és així que molts municipis han sol·licitat rehabilitació de trams per a recuperar l’accés a zones d’elevat valor natural, vials que s’utilitzen pels vehicles d’extinció en cas d’incendi.

A més, és important assenyalar que els treballs es realitzen per zones, amb tal d’evitar llargs trasllats de maquinària i optimitzar els recursos al servei dels ajuntaments. Uns treballs que suposen un important impacte en el manteniment de llocs de treball en les zones de l’interior.