Diputació inverteix 24,8 milions en els pobles de Castelló
Diputació inverteix 24,8 milions en els pobles de Castelló

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha anunciat avui el major pla inversor de la història de la Diputació en tots els pobles de la província amb 24,8 milions. Així, el Govern Provincial destinarà 12,4 milions d’euros del seu superàvit a multiplicar per dos el Pla Castelló 135 per a enguany, duplicant amb açò la inversió de la Diputació per a millorar les oportunitats en tots els municipis de la província.

Es tracta d’una iniciativa que haurà de confirmar el pròxim Ple de la Diputació el dia 24 d’abril, amb l’objectiu que els ajuntaments disposen del pressupost abans de l’estiu i puguen començar les obres.

Cal afegir que el Govern Provincial ha dut a terme una reducció històrica del deute, passant de 140 milions en 2012 a 22 milions aquest mateix mes d’abril. Una xifra que permetrà complir amb el seu compromís de deute 0 en 2019 alliberant més recursos per a invertir en els pobles i no destinar-los al pagament d’interessos (avui es paguen 140.000 euros anuals enfront dels 3,9 milions per interessos de 2011).

Publicitat