Diputació impulsa el Congrés Internacional d’Estudis Clàssics a Castelló i Culla

68
Diputació impulsa el Congrés Internacional d'Estudis Clàssics a Castelló i Culla
Diputació impulsa el Congrés Internacional d'Estudis Clàssics a Castelló i Culla

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha inaugurat aquest matí el Congrés Internacional ‘Els marges del pensament. Heterodòxia, màgia i sabers de salvació’ de la Societat Espanyola d’Estudis Clàssics que impulsa el Govern Provincial i que es desenvolupa des d’avui en la Universitat Jaume I de Castelló. Demà, en la seua segona jornada es traslladarà a Culla. A través d’aquesta iniciativa, la Diputació contribueix al fet que professors, acadèmics i investigadors de tota Europa coneguen la província com a seu d’esdeveniments culturals.

Moliner ha posat en valor en la inauguració d’aquesta iniciativa que “a més de reflexionar entorn dels temes a tractar en aquesta trobada descobrirà els encants culturals i turístics del nostre territori tant en la ciutat de Castelló com en el nostre interior”.

Cal tenir en compte que la jornada que es desenvoluparà demà a Culla enriquirà el complet programa d’estudi i debat previst en el congrés amb visites tan interessants com la de l’Arxiu Històric de Culla, un dels millor conservats d’Espanya.

El Congrés es desenvoluparà durant tot el matí d’avui en la UJI i la jornada de demà a Culla, amb la Societat Espanyola d’Estudis Clàssics com a amfitriona que compta amb 23 delegacions a Espanya i té aproximadament 5.000 socis.