Reunió de carreteres
Reunió de carreteres

-Nota de premsa de la Diputació de Castelló-

El diputat d’Infraestructures, Héctor Folgado, i el diputat de la comarca de l’Alt Maestrat, Pablo Roig, han mantingut aquest matí una reunió amb el secretari autonòmic d’Infraestructures, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui, a fi d’acabar de concretar la senyalització turística a les carreteres de l’interior de la província que durà a terme la Generalitat en coordinació amb la Diputació de Castelló.

Els primers pobles en beneficiar-se de la senyalització seran els de la comarca de l’Alt Maestrat, ja que compta amb un elevat nombre d’atractius turístics i és una de les zones de l’interior amb més afluència de vehicles a les carreteres. Els senyals s’instal · laran als vials tant de titularitat regional com provincial i indiquessin, a més dels recursos patrimonials, l’oferta d’allotjaments, restaurants i altres serveis com balnearis o museus.

“Hem d’agrair l’esforç de la Generalitat per dur a terme aquesta iniciativa, ja que considerem fonamental destacar a les carreteres els punts d’interès turístic de les nostres comarques amb la finalitat d’atraure un major nombre de visitants”, ha apuntat Folgado.

Durant el proper mes s’iniciarà la col · locació de senyals i progressivament, poble per poble, es completarà tota la xarxa viària de l’Alt Maestrat.