Diputació habilita una partida de 100.000 euros per a activitats en vedats de caça i pesca

107

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, s’ha reunit amb una representació de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, a la qual ha transmés la decisió de l’equip de govern de renovar el conveni amb aquesta entitat, que dóna cobertura a 153 clubs de la província per valor de 5.000 euros. També ha informat que, d’acord amb la nova política de subvencions per la qual ha optat la Diputació del canvi, s’ha habilitat una partida de 100.000 euros per a 2020 a la qual podran optar entitats privades per a la realització d’activitats mediambientals en vedats de caça i pesca.

A la trobada han assistit el delegat de la Federació de Caça a Castelló, Antonio Museros, i els vicedelegats Leonardo Gil i Pablo Molina, els qui han explicat les activitats que exerceix aquest col·lectiu.

El diputat Pérez ha informat de la voluntat de l’equip de govern de recolzar el treball que realitza la Federació en la gestió de muntanyes perquè resulta molt eficaç per a la recuperació i el manteniment de sendes, sobretot, en els municipis d’interior.

Durant l’entrevista també s’ha abordat la labor de la Federació en matèria de tractaments silvícoles i de reconeixement de petjades d’animals. Finalment, s’ha parlat dels problemes de plagues que estan generant algunes espècies i els possibles tractaments per a combatre-les.