La Diputació de Castelló fomentarà el consum de productes de Castelló a través de las I Catas Maridades de Castelló Ruta de Sabor que ha programat per a les pròximes dates. En col·laboració amb l’Associació de Sumillieres de Castelló i Província (Asucap), el Govern Provincial ha programat sis jornades (13, 20 i 27 de novembre i 4, 11 i 18 de desembre) que focalitzaran el seu objectiu especialment a aconseguir un major consum de producte autòcton entre els restauradors i professionals de Castelló.
Les ‘Catas Maridadas’ es desenvoluparan a les 18:00 hores en el Espai Cultural Obert de la Diputació, en la Plaça Les Aules de Castelló, els dies en els quals s’ha programat, començant avui.
Així, en aquesta primera jornada, estarà present en vi Clotàs Monastres de Celler Flors, els AOVE de Sentiments Gourmets, la creïlla, llegums i tòfona de Biopenyagolosa i el vozka de Carmelitano, destil·lat amb Aigua de Benassal.