Diputació exposa els projectes per a rehabilitar Sant Joan de Penyagolosa

336
Diputació exposa els projectes per a rehabilitar Sant Joan de Penyagolosa
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló portarà aquest cap de setmana a l’ermitori de Sant de Penyagolosa una exposició amb els 13 projectes arquitectònics que s’han presentat al concurs d’idees per a dur a terme la seua rehabilitació com a icona cultural i turística de la província.

Amb això, el Govern Provincial avança en el procés de participació pública que està desenvolupant perquè els ciutadans de Castelló coneguen en primera persona aquestes propostes i puguen valorar-les i aportar la seua opinió. La iniciativa d’aquesta exposició coincideix amb el desenvolupament aquest cap de setmana de la Penyagolosa Trails, les dues carreres de muntanya més emblemàtiques de la província que porten a milers de persones a l’entorn de Sant Joan de Penyagolosa.

Cal assenyalar que el concurs d’idees creat per la Diputació de Castelló per a congregar les millors propostes per a la rehabilitació del conjunt arquitectònic de Sant Joan de Penyagolosa ha superat totes les expectatives en haver-se presentat un total de 13 projectes.

L’objectiu de la Diputació amb aquesta rehabilitació és el de recuperar l’estat d’un patrimoni cultural i històric de gran valor com és Sant Joan, però a més també impulsar la seua dinamització com a gran centre d’acolliment de visitants i pelegrins de Camins de Penyagolosa.

Quant als tres projectes guanyadors del concurs d’idees de la Diputació, cal assenyalar que han sigut els corresponents als següents lemes: ‘Ratllant el cel’, ‘Encreuament de camins’ i ‘Al final del camí’.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA