Diputació avançarà diners a 63 municipis per a que presten millors serveis des de principis d’any

124

La Diputació de Castelló avançarà 45.726.012,12 euros de liquiditat als 63 ajuntaments i dos consorcis que així ho han sol•licitat perquè puguen prestar més i millors serveis des de gener 2019. 
Això permetrà als ajuntaments rebre aquests recursos durant la primera quinzena del mes de gener, la qual cosa els assegurarà poder atendre amb garanties les necessitats dels seus veïns durant el primer semestre de l’any i el ràpid pagament als proveïdors.
El responsable de l’àrea d’Hisenda, Salvador Aguilella, ha incidit en la importància d’aquest servei “per als ajuntaments i els seus comptes corrents en una època de l’any en la qual encara no han ingressat els tributs municipals i en la qual gràcies a aquest avançament de la tresoreria podran pagar dins del termini i en la forma escaient els seus proveïdors i prestar els millors serveis que els seus veïns necessiten”.
Entre els municipis beneficiaris de l’ajuda es troben localitat de Els Ports i Alt Maestrat com Albocàsser, Ares, Benassal, Forcall, Morella, Tírig, La Torre d’en Besora, Vilafranca, Villores o Vistabella.