Dimecres amb disfresses molt variades a Vilafranca

417

DiaDia

Ahir dimecres, era el dia de Sant Roc, patró de Vilafranca.

Pel matí es va fer la missa i processó en honor al sant i els més menuts van pintar amb guixos a l’Avinguda Llosar.

Per la vesprada, va arribar la desfilada de disfresses infantil, amb la Xalera, que va fer una actuació a la Carpa de Festes. La cort d’honor infantil portava indumentària relacionada amb el món del circ. A la Placeta de Baix, la Rondalla de Vilafranca va oferir un recital de Jota i Bureo.

Per la nit, tenia lloc un dels actes més esperats de les festes, la desfilada de disfresses amenitzada per la Xaranga Herederos del Conyac. La cort d’honor anava de civilització asteca i els membres de la Comissió d’arlequins. A la Carpa va actuar l’Orquestra La Canalla i la Discomòbil Jukebox. Es va premiar a Frank de la Jungla com millor disfressa individual i de grups els asteques i els sushi lovers.

Avui dijous, és el dia dels Kintos i Kintes 2017, “Kin t’agarro i t’espatarro”. A les 9 del matí ha començat l’eixida de cavalls i els Kintos han preparat jocs per als xiquets i xiquetes a la zona de la Plaça de Bous.

Aquesta vesprada, hi haurà corro de vaques de la ramaderia Hermanos Bellés de La Torre d’En Besora i Concurs de Tatxa a la Tasca.

De nit, torna el Sopar del Bou a la Carpa de Festes amb les xarangues Curts do it i Herederos del Conyac. Els actes d’avui dijous acabaran a la Plaça de Bous amb la Macrodiscomòbil XXL.