Dia de les paelles hui en les festes de la Torre d’en Besora

150
-Ahir dissabte van arrancar les celebracions

La Torre d’en Besora viu hui la seua segona jornada de festes patronals. El concurs de paelles, en el local de festes, serà la cita més destacada de la jornada.

Acabada la missa, a les 13 hores, arrancarà el concurs. El límit per a l’elaboració serà les 15 hores, hora marcada per a iniciar el dinar.

Les inscripcions en els diferents concursos, la gimcana fotogràfica i la llançadora aquàtica gegant per a grans i menuts seran les opcions de la vesprada. La nit serà americana de la mà de Torreburguer, hi haurà hamburgueses, creïlles i beguda. Després, música i ball country en el local de festes.

Les celebracions van començar ahir dissabte. L’engalanament dels carrers del poble i el volteig de campanes van donar pas al “xupinazo”, que va inaugurar les celebracions en la plaça Les Eres. No va faltar el repartiment de cacaus i moscatell en la Tasca de la Comissió. I a l’hora de dinar, les dones es van reunir en el local de festes mentre els homes es dirigien a la plaça Les Eres.

Després de la zumba en el local de festes, es van reagrupar dones i homes amb la música de la xaranga “Xaquekaxé” i la sangria. A més, la nit generacional en la plaça Les Eres, va comptar amb música de totes les èpoques a càrrec de la discomòbil Bandalay Music.