Detenen a una persona a Cinctorres per tràfic de drogues

210
Cinctorres
Cinctorres
PUBLICITAT

La Guàrdia Civil ha detingut a un home a Cinctorres per un suposat delicte de tràfic de drogues i de resistència i desobediència greu durant la celebració de les festes de la Penya Taurina de la població.

Durant la prestació de servici de la Guàrdia Civil en el municipi cinctorrà per motiu de les festes, aquests es van adonar dels moviments estranys d’una persona en les seues pertinences només observar el vehicle policial. En procedir a la seua identificació, aquest es va fugar a peu, però va ser interceptat. Quan van anar a detindre’l, un dels guàrdies civils va ser agafat per un braç i se li va estirar l’uniforme. Per aquest motiu, es va procedir al seu deteniment per resistència i desobediència greu.

Una vegada verificades les pertinences del detingut, es van trobar dins la seua ronyonera 9 dosis del que semblava cocaïna i 140 € en moneda fraccionada, per la qual cosa, se li va atribuir també el delicte de tràfic de drogues.

La Guàrdia Civil té establerts serveis per combatre el tràfic d’estupefaents en la província de Castelló gràcies al pla d’impuls de la resposta operativa enfront del repte demogràfic. L’actuació va estar realitzada per la Guàrdia Civil de Morella, i el cas ha quedat a disposició del jutjat de Vinaròs.