Desvien clients del balneari de Benassal a altres balnearis?

826
Desvien clients del balneari de Benassal a altres balnearis?
Desvien clients del balneari de Benassal a altres balnearis?
PUBLICITAT

-El PSPV demana a la Diputació que ho investigue

El PSPV-PSOE en la Diputació de Castelló ha demanat que s’investigue la situació del balneari de Benassal, el qual, segons asseguren, solament està obert tres mesos a l’any i del que se sospita es desvien clients a altres centres de la Comunitat. D’aquesta forma, el portaveu adjunt del grup socialista, Santi Pérez, ha instat en el ple de la institució al govern provincial al fet que “trobe immediatament una solució a la greu situació de deterioració per la qual travessa el centre termal de Benassal”.

Així, ha assenyalat que la solució seria “ la rescissió de l’actual contracte amb la concessionària i la nova licitació del servei” o una “negociació seriosa” amb l’empresa, perquè complisca allò a la qual es va comprometre quan va ser adjudicada la concessió -la qual té una durada de 25 anys-.

Pérez ha indicat que el balneari solament obri les seues portes els tres mesos d’estiu, quan el contracte marca que el centre estarà obert sis mesos ampliables a nou. A més, el socialista afirma que “estem molt preocupats a més perquè ens arriben constants denúncies sobre el possible desviament de clients a altres centres termals de la Comunitat Valenciana que practicaria l’empresa concessionària del balneari de Benassal”, per la qual cosa “exigim” a la Diputació que investigue el cas i adopte les mesures pertinents en cas de ser certes les sospites.