Desenes de visitants coneixen els secrets de la Mare de Déu de la Font

907
PUBLICITAT

Un any més, l’ermita de la Mare de Déu de la Font de Castellfort s’ha obert durant tots els caps de setmana d’estiu per tal de donar a conéixer als turistes aquest meravellós indret.

Es tracta d’un ermitori situat a un barranc a 5 km del municipi de Castellfort on, al s. XV, ja existia una menuda capella amb la imatge de la Verge.

L’Ajuntament ha comptat amb personal municipal que ha ensenyat els encants de l’ermita durant els matins de dissabte i diumenge, ja que durant la resta de l’any el santuari només s’obre per celebrar determinades misses.

Els visitants han pogut conéixer per dins el conjunt històric: l’església, la font que dóna nom a l’ermita i l’espectacular Sala Pintada, que conserva unes valuoses pintures murals en blanc i negre, que fan referència a la vida de Jesús i la Verge.

El santuari de la Mare de Déu de la Font forma part del patrimoni més especial i característic de Castellfort, un espai on s’han dut a terme nombroses exposicions i on actualment s’estan realitzant treballs de remodelació per tal de reactivar l’hostatgeria.