Descobreix La Pobla de Benifassà, una joia enmig del Parc Natural de la Tinença de Benifassà

91
Cartell - Jornades CONEIX ELS PORTS - La Pobla de Benifassà

– Coneix La Pobla de Benifassà el diumenge que ve 14 d’octubre en les jornades “Coneix Els Ports”

El diumenge, 14 d’octubre, veïns i visitants tenen l’oportunitat d’endinsar-se en una de les reserves de biodiversitat més meravelloses d’Espanya, el Parc Natural de la Tinença de Benifassà, per a conéixer La Pobla de Benifassà, una de les localitats que es troben dins d’aquest tresor paisatgístic. Els veïns del municipi hi han organitzat les quartes jornades “Coneix Els Ports, Coneix els nostres pobles”, impulsades per la Mancomunitat Comarcal Els Ports i el Pla de Competitivitat Turística que duen a terme els municipis que la componen.

La jornada començarà a les 11:00h en la plaça de l’Església de la Pobla de Benifassà. On es visitarà el cementeri i l’església de l’Assumpció, construïda en el segle XIII, d’origen romànic, amb el campanar i l’altar major d’estil barroc, i en la qual s’alberguen taules pictòriques del segle XIII. A continuació, es recorrerà a peu l’entorn de la localitat, on es podran apreciar les meravelloses vistes del Parc natural. Per a acabar, es visitaran els llocs més emblemàtics de la localitat i es realitzarà un xicotet aperitiu per a tots els participants.

Una jornada que segur deixa als visitants en ganes de conéixer altres poblacions que formen part de La Pobla de Benifassà, com són: El Ballestar, El Boixar, Coratxà i Fredes. Totes amb un atractiu patrimoni arquitectònic, cultural i natural que no deixa indiferents.

Com en totes les edicions anteriors, l’objectiu de les jornades “Coneix Els Ports” és remarcar els atractius que amaguen els pobles d’aquesta comarca de l’interior. Pel qual, s’anima a acudir el diumenge a La Pobla de Benifassà, tant a veïns de la comarca com a nouss visitants, per a descobrir perquè Els Ports és autèntic.