Derrota per 7-1 del juvenil del Vilafranca davant el San Lorenzo

622
C.F.Vilafranca

El Juvenil del CF Vilafranca va veure truncada la seva ratxa de victòries després de perdre 7-1 davant el San Lorenzo al Camp del Parc Mèrida el dissabte 8 de novembre al matí. Alineació: Enric Dols, Eric, Pau, Victor Garcia, Mateu, Sergi, Moha, Enric Beltran, Victor Pardo, Miguel i Javi.

També va jugar Youness. Els vilafranquins afrontaven el partit amb diverses baixes de jugadors importants com Ivan Troncho o Bruno. El partit va quedar sentenciat en els primers 30 minuts, ja que el San Loerenzo ja dominava per 3-0. Enric Beltran marcava el gol visitant al minut 53, era el 4-1. Però en 17 minuts, fins al 70, els castellonencs van marcar 3 gols més, amb una gran actuació del seu jugador més destacat i màxim golejador de la categoria, que marcaria 4 dels gols del seu equip. El proper dissabte 15 de novembre, partit al Serrito davant l’Alcalá a les 16 hores.