Derrota molt contundent del Vilafranca a casa amb el Rosell (1-7)

699

Derrota molt contundent la que patia el Vilafranca en la seua estrena a casa a la lliga davant el Rosell, amb el marcador d’1 a 7.

Pel Vilafranca van eixir d’inici Enric Segura, Eric, Andreu, Victor Garcia, Jorge, Sergi, Jorge Porcar, Adrian Gil, Nicolas, Jaime i Gonzalo.

També van jugar Alejandro, Gabi, Borja, Ivan i Pau.

L’equip rosellà es va aprofitar del plantejament vilafranquí amb la defensa massa avançada i al minut 20 el marcador ja era de 0-3. En aquesta primera part, una pilota al pal també dels visitants i Eric va salvar sobre la línea altra pilota.

Els vilafranquins van tindre aproximacions amb llançaments de Gonzalo que van eixir alts, l’1-3 arribaria amb una centrada de Nicolás i Adrian Gil marcava després de varios rebutjos del Rosell.

A la segona part, un clar penal significava l’1-4, els vilafranquins van tindre opcions amb tirs de Borja i bones parades del porter. Al darrer quart d’hora, el Rosell amb 3 gols més deixava el resultat d’1-7.

El proper partit per als vilafranquins serà al camp del Vinromà, dissabte 2 d’octubre a les 18h.