Derrota i empat aquest cap de setmana per a l’Amateur del Vilafranca

655

L’Amateur del Vilafranca ha jugat 2 partits aquest passat cap de setmana al Serrito.

Divendres 14 per la nit rebien al Vinromà, perdent 0-3 en un partit que els locals van sentenciar a la primera part.

Van participar Adrian Vicente, Ivan, Mateu, Andreu, Nicolas, Jorge Porcar, Adrian Gil, Gabi, Sergi, Borja i Planell. També Pablo Mas, German, Manu Almeda i Pau.

Diumenge 16 per la vesprada, empat 1-1 davant el tercer classificat Vilanova.

L’11 inicial va estar format per Adrian Monfort, Sergi, Hector, Andreu, Nicolas, Andreu, Pau, Adrian Gil, Borja, Planell i German.

També van jugar Gabi, Manu Almeda, Ivan i Edo.

El conjunt visitant va dominar la primera mitja hora de joc amb algunes ocasions i bones intervencions d’Adrian Monfort. Una bona jugada per banda de Nicolas la culminava Adrian Gil per marcar l’1-0 al minut 37. 2 minuts després arribava el gol de l’empat.

A la segona part, els dos equips van tindre les seues oportunitats per desfer l’empat, la més clara dels vilafranquins una acció de Borja i German que no van poder concretar.

El proper partit serà a Atzeneta en data i hora per concretar.