Derrota del juvenil del Vilafranca per 4-1 a l’Alcora

723

Els juvenils van perdre 4-1 al Camp del Saltador de l’Alcora el dissabte 1 de març.

Alineació : Pablo Camáñez , Mateu , Victor Garcia , Ivan Monfort , Arturo , Ivan Troncho , Aitor , Nicolas , Victor Monfort , Enric i Guillem .

També va jugar Sergi .

Els vilafranquins van començar la trobada ben plantats en el terreny de joc , davant un conjunt local molt adaptat a la gespa artificial . Amb el pas dels minuts, el Alcora B va trobar espais en les passades en profunditat per banda dreta , tenint 2 ocasions clares per marcar que sortirien fora. Al minut 25 arribava el 1-0 . Pocs minuts després , Ivan Troncho enviava una pilota al travesser . A poc per al descans , un error a l’hora de despejar , propiciava que els locals marxaren 2-0 al descans .

A la represa , el Vilafranca va sortir fort i va tenir 3 clares ocasions per marcar amb Guillem i Enric com a protagonistes . Al 65 els locals marcaven el 3-0 i 10 minuts després arribava el 4-0 . D’ací al final més ocasions per al Vilafranca , amb tirs de Nicolás i Guillem , finalment al 86 , Victor Monfort aprofitava un rebuig del pal a xut de Guillem per posar el definitiu 4-1.

El proper dissabte 8 de març, derbi davant Renomar els Ports al Serrito a les 16 hores .