Derrota de l’Amateur del Vilafranca davant el Vinromà (2-3)

644

L’Amateur del Vilafranca va perdre 2-3 amb el Vinromà el passat diumenge 17 de febrer.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Bruno, Andreu, Mateu, Nicolas, Sergi, Ivan, Edo, Adrian Gil, Gabi i Planell.

També van jugar Borja, Adrian Andrés, Pablo Pitarch i Adrian Garcia.

El partit es va posar de cara als vilafranquins que al minut 3 marcaven l’1-0 després d’un remat de cap de Planell. Pero el Vinromà va ser capaç d’anar-se’n 1-3 al descans, aprofitant diverses errades dels locals.

A la segona part, el Vinromà no va arribar a la porteria vilafranquina. El Vilafranca es va posar al partit als últims 10 minuts. Gabi va fer el 2-3 al minut 83 i Edo al descompte va tindre l’ocasió d’igualar el marcador pero el seu tir va ixir fora.

El proper partit serà també al Serrito davant el Vall d’Alba, segurament el dissabte 23 de febrer a les 16h.