Derrota de l’Amateur del Vilafranca a Benassal (3-1)

625

L’Amateur del Vilafranca perdia 3-1 a Benassal el dissabte 22 de desembre per la vesprada.

Van jugar d’inici Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Jorge, Andreu, Ivan, Pau, Enric, Adrian Andres i Planell.

També van jugar Jesus i Edo.

Els vilafranquins no van ixir massa bé al partit i el Benassal feia l’1-0 al minut 8. 1 minut després Enric aconseguia l’1-1.

Després moltes balonades per part dels descans, al minut 33 els locals feien el 2-1 i després arribaria una acció que va poder marcar el partit, quan el porter del Benassal tocava en la mà fora de l’àrea una pilota que anava a porteria i el colegiat només li mostraria cartulina groga.

A la segona part, molta intensitat i molt poc futbol dels dos conjunts. Les decisions arbitrals van traure als vilafranquins del partit als darrers 15 minuts i l’equip va acabar amb 9 jugadors amb les expulsions per doble groga d’Enric i Bruno.

Al minut 92 arribaria el 3-1 definitiu en un clar fora de joc.

Els de Fabrizio Burtet i Alex Tena tancaran 2018 aquest dissabte 29 a les 16h al Serrito davant l’Atzeneta, un partit que va ser ajornat en el seu dia per la pluja.