Derrota als darrers minuts de l’Amateur del Vilafranca davant el Benicarló Base Futbol (1-2)

650

L’Amateur del Vilafranca va jugar el partit de sanció de tancament del Serrito a Benassal el diumenge 31 d’octubre davant el Benicarló Base Futbol, un partit que va acabar 1-2.

D’inici van jugar Mihai, Eric, Javi Nadal, Victor Garcia, Nicolas, Pau, Adrian Gil, Enric Beltran, Jaime, Borja i Gonzalo.

També van jugar Jorge Gil, Sergi, Ivan, Gabi i Alejandro.

Primera part en més domini dels vilafranquins que van enviar una pilota al travesser amb un remat de cap d’Enric Beltran. Mihai va fer dues parades de mèrit.

Quasi només començar la segona part, una bona jugada personal de Borja la culminava Gonzalo per fer l’1-0.

Amb el pas dels minuts, el Benicarló Base Futbol va anar atacant més, amb un conjunt vilafranquí ordenat en defensa. Al minut 78 en una jugada amb un rebot, els visitants pillaven descolocada a la defensa vilafranquina i l’acció acabava amb l’1-1.

Al minut 87 arribava l’1-2, llançament llarg del porter, la defensa no acertava a allunyar la pilota en primera instància i després la cessió de cap al porter no era bona i el davanter rival marcava a porta buida. Als darrers minuts el Benicarló enviava una pilota al travesser, mentre els vilafranquins tenien una triple ocasió amb dues parades del porter i posterior refús baix pals d’un defensa.

El proper partit serà a Canet, possiblement el diumenge 7 de novembre a les 16 hores.