Derrota ajustada del Vilafranca al camp del Vinromà (2-1)

541

Primera derrota de l’Amateur del Vilafranca fora de casa, després de perdre 2-1 al camp del Temple de Les Coves de Vinromà la nit del divendres 4 d’octubre.

L’11 inicial va estar format per Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Andreu. Adrian Gil, Gabi, Jorge Porcar, Borja i Planell.

També van jugar Ivan i Jesus.

Els vilafranquins van enviar una pilota al pal al primer minut amb un tir de Planell. 4 minuts després el Vinromà va fer l’1-0. Durant aquesta primera part, els vilafranquins van portar el pes del partit, mentre el conjunt local esperava al seu camp per eixir a la contra amb pilotades llargues. Adrian Gil i Borja van tindre bones oportunitats fins que al minut 25 una bona jugada col·lectiva la culminava Jorge Porcar per posar l’1-1 al marcador. Abans del descans, el Vinromà va enviar una pilota al pal.

A la segona part, els vilafranquins no van poder seguir amb el joc mostrat a la primera part. Una segona part amb molt poc futbol i moltes entrades per darrere dels locals que no van ser sancionades amb targeta per l’àrbitre. Al minut 75 després d’una jugada amb molts rebots, el Vinromà marcava el 2-1. Als últims minuts, bones intervencions d’Adrian Monfort i al 95 Nicolás va rebre dins l’àrea quasi davant del porter pero va intentar controlar en comptes del xut al primer toc i el porter local es feia amb la pilota.

El proper partit serà al Serrito davant el Benlloch el diumenge 13 d’octubre.