Demanen voluntaris per seguir buscant al caçador perdut de Catí

1116

La recerca del caçador desaparegut en Catí des del passat diumenge es supen de forma oficial després de tres dies de rastreig per la zona. Els efectius ja han passat fins a dos o tres vegades amb les unitats canines per la muntanya on suposadament l’ home de 63 anys havia anat a caçar. La recerca ha sigut exhaustiva tant amb mitjans terrestres com aeris, per tal de poder accedir a zones amb difícil accés. De fet, fonts oficials afirmen que la zona ha estat completament rastrejada sense èxit. Un centenar de veïns de Catí ja han col-laborat amb la recerca de forma continuada durant estos tres dies tant angoixosos per a la localitat i la família del desaparegut.

Per això ara demanden ajuda a la ciutadania i d’ esta manera seguir pentinant les zones per on s’haguera pogut perdre Felipe Boix Miralles. A través de les xarxes socials es demana la col.laboració de tots amb un missatge on es pot llegir l’ hora i el lloc on acudir per començar la recerca, “A les 8 del matí a la Font Vella”. S’eixirà cada dia sense descans fins que el troben i asseguren que aniran descartant zones en el mapa per a continuar i no deixar cap lloc del terme sense explorar.

Felipe anava vestit en el moment de la seua desaparició amb un pantaló color marró, jupetí i un jersei gris. Portava gorra i amb ell també duia un bastó, motxilla i la escopeta. S’ha difós una fotografia per si algú el reconeix per algun lloc. La última pegada que el van poder veure va ser cap a la 1 del migdia als voltants de la Masia Encerrut dins del terme municipal de Catí quan practicava caça menor a un vedat de la localitat.