Demanen 25 anys de presó per violacions a una menor en Benassal

591
Demanen 25 anys de presó per violacions a una menor en Benassal

La jove, de menys de 16 anys en el moment dels fets, és la cunyada del presumpte agressor


Un veí de Benassal anirà davant el jutge el pròxim 20 de març per presumptes agressions sexuals i abusos a la seua cunyada menor de 16 anys. La Fiscalia demana per a l’acusat 25 anys de presó i el Ministeri Públic llibertat vigilada per, al menys, altres 10 anys. Per la seua part, la jove ha renunciat a la possible compensació econòmica deriva dels fets. L’home acusat dels fets respon a les sigles G.A.R.


Segons informacions del Ministeri Públic els fet van produir-se entre 2015 i 2017, quan l’acusat aprofitava quedar-se a soles amb la menor o que la resta de la família dormia per a abusar d’ella.


La primera ocasió de les agressions, a 2015, l’home va entrar a l’habitació de la menor i, segons la Fiscalia, va començar a tocar-la per a finalment agredir-la sexualment encara que la jove es va resistir. La segona agressió va ser any i mig després. L’agressor va demanar a la jove el seu consentiment per a mantindré relacions sexuals i la jove va accedir davant les afirmacions de l’home de que seria l’última vegada.


L’adolescent no li va contar a ningú el que ocorria degut a les amenaces del seu cunyat de fer-s’ho pagar a la seua germana i llevar-li la custodia de la filla menuda que tenen en comú en cas de divorci.
Un altra vegada en 2017, a la tardor, l’home va tornar a l’habitació de l’agredida per tal de tornar a abusar d’ella però va ser sorprès per un familiar que va motivar la denúncia dels fets.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA