CARTELL CATÍ

L’Associació cultural Demà volem bous de Catí ha donat a conèixer, a través de les xarxes socials, el cartell d’actes del dimarts 14 d’agost a la localitat. Proves de bous, concurs d’emboladors o un especial Hnos Marcén seran algunes de les cites programades.

La jornada arrancarà a les 12 hores amb la prova del bou “Matronero”, núm. 29 G5, de la ramaderia de Sergio Centelles. Després, arribarà la prova de l’altre bou amb el nom “Buscón”, núm. 13 G4, de la ramaderia de Mur. El dinar dels socis serà a Casa Adela. El menjar s’aprofitarà per al nomenament dels nous membres de la junta.

La vesprada estarà marcada per l’especial del ferro Hnos. Marcén de Villanueva de Gállego (Saragossa). I la nit s’iniciarà amb el concurs d’emboladors amb capons de la ramaderia Hnos. Marcén. Participaran les quadrilles Emboladors de Catí, Passió pel Bou (Morella), Benassal – Iglesuela i Con dos o varios (Onda). Després serà el torn de les embolades dels bous provats abans de dinar a càrrec, respectivament, de les quadrilles Con dos o varios i Emboladors de Catí. Finalment, la discomòbil The End rematarà una intensa jornada.