Demà dimarts 25 de febrer és l’últim dia de presentació de candidatures als premis ‘Dona Coratge’ d’Albocàsser. Aquests premis, convocats a través de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, busquen premiar a persones i col·lectius per la seua labor per a aconseguir una societat igualitària, sense diferències entre gèneres i sense violència.

Així les coses, els guardons a entregar són: Bocassina Coratge –destinat a persones, entitats o empreses d’Albocàsser-; Maestratenca Coratge –qui opte al premi podrà ser de qualsevol punt de la Comarca del Maestrat- i Valenciana Coratge –al qual podrà postular qualsevol persona, entitat o empresa de la Comunitat Valenciana-.

També s’ha creat un premi cultural que en aquesta primera edició porta per nom ‘Paraules Violeta’ i està dedicat als relats curts amb perspectiva de gènere de menys de 5.000 paraules. Assenyalar que tots els relats han de contindre la paraula ‘coratge’.

Per a més informació consulteu la pàgina web o xarxes socials de l’Ajuntament d’Albocàsser. El lliurament de premis serà el 28 de març a l’Auditori d’Albocàsser.