Demà tanca el termini de presentació de candidatures als premis ‘Dona Coratge’ d’Albocàsser

438
PUBLICITAT

Demà dimarts 25 de febrer és l’últim dia de presentació de candidatures als premis ‘Dona Coratge’ d’Albocàsser. Aquests premis, convocats a través de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, busquen premiar a persones i col·lectius per la seua labor per a aconseguir una societat igualitària, sense diferències entre gèneres i sense violència.

Així les coses, els guardons a entregar són: Bocassina Coratge –destinat a persones, entitats o empreses d’Albocàsser-; Maestratenca Coratge –qui opte al premi podrà ser de qualsevol punt de la Comarca del Maestrat- i Valenciana Coratge –al qual podrà postular qualsevol persona, entitat o empresa de la Comunitat Valenciana-.

També s’ha creat un premi cultural que en aquesta primera edició porta per nom ‘Paraules Violeta’ i està dedicat als relats curts amb perspectiva de gènere de menys de 5.000 paraules. Assenyalar que tots els relats han de contindre la paraula ‘coratge’.

Per a més informació consulteu la pàgina web o xarxes socials de l’Ajuntament d’Albocàsser. El lliurament de premis serà el 28 de març a l’Auditori d’Albocàsser.