Logotip de Bolissim
Logotip de Bolissim

L’empresa de gastronomia artesanal Bolíssim, realitza demà dissabte una jornada de portes obertes, entre les 10h i les 19h, al seu local del Polígon Industrial La Fos de Vilafranca. També hi haurà venda de productes al públic assistent.

Un projecte emprenedor liderat pels joves vilafranquins Luis Gargallo Bellés i Carlos Tena Edo que ha començat la seua activitat fa unes setmanes. Amb el pas del temps, esperen poder comercialitzar les seues elaboracions a diversos establiments.

Pel que han anat publicant a les xarxes socials, Bolíssim elaborarà productes com “napoleons de Vilafranca”, “conserva de cerdo”, “croquetes de bolo”, “pilotes per a caldo”, “ternera eco amb trufa negra”, “bolo de Terol” o “bolo de Castelló” així com productes vegetarians “paté vegà”, “pilotes vegetarianes” o “burger vegana”. Aquests productes ja van poder ser provats a la degustació que va tindre lloc el 6 d’octubre al Càmping Caburei de Vilafranca.