-Xavier Tena Vidal-

El passat divendres 24 per la nit, es jugaven al Poliesportiu de Vilafranca els partits de la darrera jornada de la fase de grups del Campionat Futbol Sala Festes 2016.

Al grup A, Fakokers 4 (Pablo Andres, Fermin, Carlos Barreda, Abdel) TGV (Sergi, Gabi) i Schalke Te Meto 0 Erección Matinal 4 (2 Jose, Sergio, Xemari).

Aquest grup A ha acabat amb Erección Matinal com a primer, segon Schalke Te Meto, tercer TGV, quart Fakokers i cinquè i eliminat Recreativo de Juerga.

Al grup B es donaven aquestos marcadors. Degollats 1 (Edo) Mojotros 2 (2 Jorge Porcar, Marcos Tena) i Mosqueruela 1 (Javier Alcón) Arcillas Vega el Moll 1 (Sergi Guimerà)

Mosqueruela ha quedat primer, segon Keteden&Balonpai, tercer Arcillas Vega el Moll, quart Mojotros i cinquè i eliminat Degollats.

Així, aquest divendres 1 de juliol es jugaran els partits de quarts de final.

A les 21’30 Erección Matinal – Mojotros

A les 22’30 Keteden&Balonpai – TGV

A les 23’30 Mosqueruela – Fakokers

A les 00’30 Schalke Te Meto – Arcillas Vega el Moll

Per últim, la classificació de golejadors està així:

Amb 7 gols Javi Prades de Keteden&Balonpai, amb 5 gols Ivan i Aitor d’Erección Matinal i amb 4 Angel, Xemari i Jose d’Erección Matinal, Jordi Sabater i Sergi Guimerà d’Arcillas Vega el Moll, Youness i Ramon de Schalke Te Meto i Javier Alcón de Mosqueruela.