Declarat un incendi forestal a Culla

118
PUBLICITAT

Al voltant de les 2 h de la matinada d’avui, divendres 22 de desembre, s’ha produït un incendi forestal a Culla. El terme afectat està sent la zona de Molinell. Fins al moment l’incendi encara no està controlat i es desconeix el motiu, tot i que tot apunta que ha estat provocat per l’espurna d’un cable elèctric.

De moment, no hi ha danys personals. Els membres de la Corporació Municipal han coordinat el desallotjament de quatre masies habitades només han rebut l’avís per part dels veïns de la zona. Ara per ara, les persones afectades ja han sigut avisades.

A hores d’ara, s’està actuant per a evitar la seua propagació com forme ho permeten les condicions actuals. Des de les primeres hores de la matinada, diverses dotacions del Consorci Provincial de Bombers han iniciat labors d’extinció. Aquest s’han trobat amb alguns inconvenients com el vent o l’accessibilitat. També, la Guàrdia Civil està actuant en matèria de coordinació. I, si les condicions ho permeten, s’espera la participació de mitjans aeris.

Des de l’Ajuntament de Culla es demana no acudir a la zona per tal d’evitar perill i no entorpir labors dels mitjans d’extinció.