De Vilafranca a compartir espai amb Batman i Dalí: el videoclip de ‘Es justo ahí’ de Carlos Álvarez

91
PUBLICITAT

El vilafranquí i regidor de cultura del municipi, Carlos Álvarez, va sorprendre els veïns i veïnes amb el llançament d’una cançó pròpia el passat divendres 21 de juny. Ja es coneixia la seua trajectòria musical amb algunes versions de cançons famoses o amb acompanyaments a grans artistes com Soledad Giménez. No obstant això, ha sigut aquesta la primera vegada que el músic ha sorprés amb una cançó i videoclip propis. En ‘Es justo ahí’ el principal protagonista és Carlos Álvarez, tanmateix, en aquest vídeo també hi apareixen algunes cares vilafranquines conegudes que han volgut col·laborar en aquesta peça audiovisual.

Adrià Bayot, Marga Llopis, Juanjo Vicente, Javi Vicente, Sergi Altaba, Lidia Vicente, Azuzena Bernad, Zaira Fabregat, Anna Folch o Rafa Vicente són alguns dels que personifiquen aquest videoclip. Alguns d’ells s’han iniciat en el món de la interpretació gràcies al grup de teatre que s’ha format recentment a Vilafranca, és el cas de Marga Llopis, que té un dels principals papers al vídeo. També, altres com Adrià Bayot o Zaira Fabregat, ja tenen un llarg recorregut en el món de l’actuació. A més, a altres com Anna Folch també se’ls ha vist actuar alguna vegada amb La Xalera. I, com no es pot obviar, Rafa Vicente i Sergi Altaba mai fallen interpretant a Morondo i altres papers al Sainet de Sant Antoni. Carlos Álvarez ha apostat per la gent que l’envolta per a dur a terme aquest vídeo que li fica imatge a la seua cançó ‘Es justo ahi’. En aquest videoclip els vilafranquins i vilafranquines comparteixen espai amb altres actors com Victor Malasombra i Marc Escrig, qui personifiquen a Batman i a Dalí, respectivament.

La passió de Carlos per la música i la cultura es pot apreciar de primera mà. Com a regidor de cultura, Carlos intenta apropar aquesta al municipi amb diferents activitats amb l’ajuda dels tècnics i les tècniques de l’Ajuntament. Aquest últim curs s’han dut a terme els ‘Concerts de prop’, a través dels quals es portaven concerts d’artistes amb renom del País Valencià a l’institut i l’escola, apropant així la música als més joves. També, se li va donar una volta a la Nit dels Ciris de l’any passat incloent racons de música, dansa i art. Així, és com, a poc a poc, Carlos aporta el seu gra de sorra i deixa un tros de la seua passió per la música i la cultura a Vilafranca.

Així doncs, aquesta cançó ha rebut una molt bona acollida a Vilafranca. Veïns i veïnes gaudeixen molt de poder veure cares conegudes a projectes tan especials com aquest que aposten per la gent del poble.