De tapes per Benassal

848
PUBLICITAT
Arriba el segon cap de setmana de la V Ruta de la Tapa
L’inici va tindre una bona acollida

Coca salada, panini de pernil i formatge, rebosteria variada amb copa dolça, pintxo de gula amb salmó, tosta de pesto sicilià amb carpaccio de moixama, bomba de polp amb allioli de codonyat, cruixent d’ou fregit amb creïlla… són només algunes de les tapes que es podran provar aquest cap de setmana, 18 i 19 de juliol, en la V Ruta de la Tapa de Benassal. De 10h a 13h i de 17h a 20h, 7 establiments de la localitat oferiran un ampli ventall de propostes per al paladar.

Quatre hotels, dues pastisseries i una pizzeria participen d’aquesta iniciativa organitzada pel Gremi Turístic i Cultural de Benassal. Emmarcada dins de ‘Castelló Ruta de Sabor’, la proposta es va estrenar el cap de setmana passat amb gran acceptació.

Els locals oferiran tapes variades amb preus assequibles. Per només 3 euros, es podrà adquirir una tapa més beguda. Els assistents triaran entre moltes opcions, de les tapes més tradicionals a les més elaborades. Per a postres, tot un ventall de dolços típics de la zona.

La Pastelería Moliner, Pizzería El Maset, Pastelería Bellés, Hotel Novella, Hotel La Piqueta, Hotel La Castellana i Hotel Roig participen en aquesta iniciativa, en la qual col•laboren la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Benassal.