David Vicente s’envolta “d’un grup de veïns profundament compromesos amb el futur de La Torre d’En Besora”

87
PUBLICITAT

El polític del Partit Popular, alcalde de la localitat des de l’any 2003, vol revalidar per sisena vegada consecutiva la seua majoria absoluta.

David Vicente Segarra vol revalidar per sisena vegada consecutiva la seua majoria absoluta al capdavant de l’Ajuntament de La Torre d’En Besora amb un equip “format per veïns profundament compromesos amb la història, les tradicions i, sobretot, el futur del nostre poble”, assegura el polític del Partit Popular.

El candidat del PP a l’alcaldia de La Torre d’En Besora, assegura que la seua llista “combina experiència i joventut. Una llista “renovada que està formada per homes i dones amb moltes ganes de treballar per i per al nostre poble”. Al costat de Segarra, alcalde de La Torre d’En Besora des de 2003, es troben Marta Bellés Vidal, Manuel Monfort Albiol, José Bellés Beltrán i Lara García Beltrán, que és independent.

Una candidatura formada per veïns de la Torre “de molt diferent edat i que coneixen molt bé el municipi” el que, segons explica David Vicente, “ens ajudarà a entendre i a atendre molt millor les necessitats de tots els veïns i, al mateix temps, també ens servirà comptar amb molt diversos punts de vista a l’hora de plantejar els nous projectes”.

David Vicente, qui també és diputat provincial, assegura que la seua millor targeta de presentació “és el treball que, al costat del meu equip de regidors, he desenvolupat durant aquests últims 20 anys. Es tracta d’una labor els resultats de la qual són al carrer, a la vista de tots i que ha tingut com a principals pilars millorar de manera constant el nostre poble per a fer l’un lloc acollidor per a tots i, d’aquesta manera, combatre el procés de despoblament que afecta l’interior de la província; i al mateix temps, garantir tots els mateixos serveis bàsics que la resta de la nostra província”.