David Vicente presenta la seva candidatura per a repetir com a alcalde de La Torre d’En Besora

258
PUBLICITAT

David Vicente Segarra tornarà a ser el candidat del Partit Popular per a l’alcaldia de La Torre d’En Besora. El polític popular s’enfronta, així, al seu sisè mandat i anuncia que està confeccionant “una llista que combina experiència i joventut”. Una llista “renovada que està formada per homes i dones amb moltes ganes de treballar pel nostre poble”.

Una candidatura formada per veïns de La Torre “de molt diferent edat i que coneixen molt bé el municipi” la qual cosa, segons explica David Vicente, “ens ajudarà a entendre ia atendre molt millor les necessitats de tots els veïns i, alhora, també ens servirà comptar amb punts de vista molt diversos a l’hora de plantejar els nous projectes”.

David Vicente assegura que la seva millor targeta de presentació “és la feina que, juntament amb el meu equip de regidors, he desenvolupat durant aquests darrers 20 anys. Es tracta d’una tasca els resultats de la qual estan al carrer, a la vista de tots i que ha tingut com a pilars principals millorar de manera constant el nostre poble per fer un lloc acollidor per a tots i, d’aquesta manera, combatre el procés de despoblament que afecta l’interior de la província; i alhora, garantir tots els serveis bàsics que garanteixen la qualitat de vida dels veïns”.