David Vicente, nou Diputat de Bombers, accepta el repte: “És una de les àrees més importants, perquè parlem de seguretat i preservació de la natura”

287
David VIcente Segarra davant la plaça Les Aules i la Diputació de Castelló, la seua nova llar
PUBLICITAT
  • Marta Bellés, tinenta d’alcalde de La Torre d’En Besora, augmentarà la seua responsabilitat al consistori davant la dedicació quasi completa de Vicente al Consorci de Bombers de la Diputació

David Vicente Segarra és el nou diputat del Consorci de Bombers, Parc Mòbil, Camins Rurals i Escola Taurina de la Diputació de Castelló. Aquest nou càrrec, estrenat el passat dimecres 5 de juliol, l’agafa amb “il·lusió i molta responsabilitat, perquè estem parlant d’una de les àrees amb més efectius i pressupost de la Diputació de Castelló”, afirma Vicente. Aquest matí, a la plaça de les Aules de Castelló, davant l’edifici provincial, s’ha realitzat un esmorzar de la classe política amb els mitjans de comunicació on l’alcalde de La Torre d’En Besora ha destacat que “ens hem posat a treballar ja perquè no podem perdre un dia en aquesta època de l’any. Estem parlant de salvar vides i preservar la natura de les nostres comarques. Tant de bo no passe res, però les estadístiques ens diuen que a l’estiu és quan més afecten els incendis a les nostres terres i hem d’estar preparats per a assistir a tothom”.

Les obligacions a les quals s’ha d’enfrontar al capdavant del Consorci l’han obligat a situar una persona de confiança per gestionar amb garanties l’Ajuntament. “Marta Bellés, tinenta d’alcalde, coneix perfectament les singularitats i problemes que existeixen al poble. Un dia a la setmana el dedicaré a l’administració local amb la seua ajuda durant tota la setmana”, anuncia el diputat, qui afig que “el repte d’aquesta àrea de la Diputació demana una concentració total i molta responsabilitat en previndre problemes i estar a l’altura amb tots els efectius i els ciutadans i ciutadanes”.

El diputat del Partit Popular també ha agraït la confiança mostrada per Marta Barrachina, presidenta de la Diputació de Castelló, ja que Vicente ve d’una “política molt local on hem solucionat molts problemes, però aquest nomenament també demostra que des dels municipis menuts també es fan polítiques útils, on coneixem a les persones i els seus problemes i els atenem per millorar les seues vides. La gent de la província es mereix un servei impecable davant emergències i situacions de molt de risc”.