David Vicente es compromet a potenciar l’activitat turística de la Torre d’En Besora amb la construcció de quatre apartaments per a visitants

207
PUBLICITAT

David Vicente Segarra, que vol revalidar per sisena vegada consecutiva la seua majoria absoluta al capdavant de l’Ajuntament de La Torre d’En Besora, assegura que en els pròxim quatre anys treballarà per a “potenciar l’activitat turística del municipi, un dels pilars bàsics del nostre programa electoral, amb el que també ajudarem a dinamitzar l’economia de la localitat”.

El principal projecte que David Vicente pretén dur a terme en la pròxima legislatura serà la posada en marxa de quatre apartaments turístics que sorgiran de la reforma de la Casa Abadia. Aquesta obra “és un clar exemple de l’aposta del PP per la recuperació del patrimoni local com a manera de mantindre les nostres arrels, però també com a font de riquesa, perquè tenim en el mateix un important recurs turístic”, indica David Vicente.

Segons explica el candidat del PP seran quatre apartaments distribuïts en els dos primers pisos, mentre que en la planta baixa es trobaran els espais comuns, com és el cas del menjador, cuina i un xicotet magatzem. “I la idea és que funcione amb el sistema de ‘bed and breakfast’”, assenyala David Vicente.

El candidat del PP a l’alcaldia de La Torre d’En Besora, assegura que la seua llista “combina experiència i joventut. Una llista “renovada que està formada per homes i dones amb moltes ganes de treballar per i per al nostre poble”. Al costat de Segarra, alcalde de La Torre d’En Besora des de 2003, es troben Marta Bellés Vidal, Manuel Monfort Albiol, Lara García Beltrán i José Bellés Beltrán “Un equip que, sense cap dubte, és el millor per a treballar, dia a dia, per i per a La Torre d’En Besora”, assegura David Vicente.

Una candidatura formada per veïns de la Torre “de molt diferent edat i que coneixen molt bé el municipi” el que, segons explica David Vicente, “ens ajudarà a conéixer i a atendre molt millor les necessitats de tots els veïns i, al mateix temps, també ens servirà comptar amb molt diversos punts de vista a l’hora de plantejar els nous projectes”.