David Piqueras, Vicente Barraquet i Pili Segura, premis del IV Concurs de fotografia de muntanya de Morella

587
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La quarta edició d’aquest concurs ha comptat amb 55 participants de tot el territori nacional i quasi 150 imatges
Les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella acolliran l’exposició de fotos del concurs quan la situació ho permeta

La Societat Esportiva ESPEMO ha donat a conéixer avui a les persones guanyadores del IV Concurs de fotografia de muntanya de Morella. Memorial Ana Puig Ortí a la seua pàgina web. Així, David Piqueras ha guanyat aquesta quarta edició del concurs amb la fotografia Montañero en la hourquette d’alans. El segon premi ha sigut per a la imatge Medusa en el Sistema del Caracol de Vicente Barraquet i la millor fotògrafa de la comarca és Pili Segura.

Aquesta edició del concurs ha estat marcada per la pandèmia de la COVID-19, la qual cosa ha disminuït la participació respecte a l’any anterior. Encara així, el certamen de l’any 2020 ha comptat amb 55 participants i un total de 148 fotografies que mostren la natura i l’esport arreu del món. Així, “aquesta vesprada estava prevista la inauguració de l’exposició amb les fotografies participants i l’entrega dels premis, però l’hem ajornat a causa de les mesures de seguretat i salut vigents a Morella” ha explicat la regidora d’Esports, Judit García. L’edil ha aprofitat per a “agrair a ESPEMO la seua implicació en l’organització d’aquest concurs, el qual compta amb molta participació, tot i les dificultats que comporta organitzar activitats en la situació actual”.

D’altra banda, el President de la Societat Esportiva ESPEMO, Raúl Boix, ha comentat que “la quarta edició del concurs ha comptat amb moltes fotos tot i que aquest any ha sigut especial i hem estat dos mesos sense poder realitzar activitats de muntanya”. Raúl ha volgut “felicitar a les persones guanyadores i animar-les a continuar amb la fotografia i l’esport a la natura”. Finalment, ha afegit que “a causa de la pandèmia, no podem fer l’acte d’entrega de premis com en edicions anteriors i ho hem fet públic a la pàgina web d’ESPEMO on es poden veure totes les fotos participants”.

Cal explicar que l’acte d’inauguració de l’exposició amb les fotos del concurs estava previst per a aquesta vesprada. Així, aquest es va cancel·lar quan es van publicar les noves mesures de seguretat i salut de l’Ajuntament de Morella i la Generalitat Valenciana. D’aquesta manera, l’anunci de les persones guanyadores s’ha realitzat a través de la pàgina web www.espemo.org i l’exposició s’obrirà quan la situació ho permeta.